Вие сте наши клиенти, заминавате на екскурзия, почивка, по работа или на обучение. Закупувате от нас Турски лири, Сръбски динари, Индийски рупии или каквато и да е друга валута, с която да улесните разплащанията си на място или по пътя. Дългият ни опит и наблюдения на пазара на цветни валути показа, че много от нашите клиенти обективно не могат да предвидят нужните им при пътуване  количества валути и това е разбираемо. За да сме Ви максимално полезни освен с най-добрите цени, ние Ви гарантираме, че срещу фиксалния бон от покупката, ще закупим обратно на същата цена вашата останала от пътуването или екскурзия цветна валута без абсолютно никаква загуба  за вас! Купете си достатъчно !
От 2003г. системата за обратно изкупуване на цветни валути с нетърговска цел е основана на един от най-модерните логистични методи за планиране и контрол на финансовите активи. Употребата и ни позволява вече почти 12г. да Ви бъдем полезни, както преди да заминете, така и след като се завърнете от пътуване зад граница!
ЗАПАЗЕТЕ ФИСКАЛНИЯ СИ БОН ! ПРИ ЗАВРЪЩАНЕТО СИ В БЪЛГАРИЯ НИ ПОСЕТЕТЕ И НИЕ ЩЕ ЗАПЛАТИМ ОСТАНАЛИТЕ ВИ ОТ ПЪТУВАНЕТО ЦВЕТНИ ВАЛУТИ НА СЪЩАТА ЦЕНА НА КОЯТО СМЕ ВИ ГИ ПРОДАЛИ !
1
2
3
4
5
Закупете от нас необходимата валута
Ние ще откупим останалата Ви валута на същата цена
Планирайте своето патуване
Запазете фиксалният си бон
Посетете ни отново при завръщането си
Например: Аржентина/Argentina, песо/peso, арс/ars
Намери валута по:
0888 986 626 ; 0888 820 900  02/981 43 43 ; 02/ 987 05 05
Пон- Неделя: от 09:00 до 21:00
 
Catalog.Shop&Exchange
Избери език:
Ние работим с абсолютно всички световни валути: банкноти, монети, стари емисии !
Начална страница Начална страница Начална страница
Валутна таблица Валутна таблица Валутна таблица
Google + Google + Google +
Facebook Facebook Facebook
Linkedin Linkedin Linkedin
Чат - Стая Чат - Стая Чат - Стая
Banknotes.cc - Валутен магазин