Central Bank of Sudan
• Банка емитент-
GBP,USD
• Лесно обменяеми валути:
• Подединици -  Piaster
• Валутен режим - Плаващ
• Валутен знак - SD
• Цифров код - 736
• Iso code - SDD
• Валута - Паунд
50 SDD 2011
50 SDD 2011
Судан
Избери по :
Banknotes.cc - Валутен каталог Banknotes.cc - Валутен каталог Banknotes.cc - Валутен каталог
Начална страница Начална страница Начална страница
Валутна таблица Валутна таблица Валутна таблица
Google + Google + Google +
Facebook Facebook Facebook
Linkedin Linkedin Linkedin
Чат - Стая Чат - Стая Чат - Стая
Banknotes.cc - Валутен магазин