Banco central de Sao Tome e Principe
• Банка емитент-
USD,EUR,BGP,XAF
• Лесно обменяеми валути:
• Подединици - 
• Валутен режим - Плаващ
• Валутен знак -
• Цифров код - 678
• Iso code - STD
• Валута - Добра
20000 STD 2008
20000 STD 2008
Сао Томе и Принсипи
Избери по :
Banknotes.cc - Валутен каталог Banknotes.cc - Валутен каталог Banknotes.cc - Валутен каталог
Начална страница Начална страница Начална страница
Валутна таблица Валутна таблица Валутна таблица
Google + Google + Google +
Facebook Facebook Facebook
Linkedin Linkedin Linkedin
Чат - Стая Чат - Стая Чат - Стая
Banknotes.cc - Валутен магазин