Banco Central de Reserva  del Peru
• Банка емитент-
USD
• Лесно обменяеми валути:
• Подединици -  centimos
• Валутен режим - Плаващ
• Валутен знак -
• Цифров код -604
• Iso code - PEN
• Валута - Нов Сол
Перу
Избери по :
Banknotes.cc - Валутен каталог Banknotes.cc - Валутен каталог Banknotes.cc - Валутен каталог
Начална страница Начална страница Начална страница
Валутна таблица Валутна таблица Валутна таблица
Google + Google + Google +
Facebook Facebook Facebook
Linkedin Linkedin Linkedin
Чат - Стая Чат - Стая Чат - Стая
Banknotes.cc - валутен магазин