Banco Central de Nicaragua
• Банка емитент-
USD
• Лесно обменяеми валути:
• Подединици -  centavo
• Валутен режим - Плаващ
• Валутен знак - C$
• Цифров код - 558
• Iso code - NIO
• Валута - Кордоба
Никарагуа
Избери по :
Banknotes.cc - Валутен каталог Banknotes.cc - Валутен каталог Banknotes.cc - Валутен каталог
Начална страница Начална страница Начална страница
Валутна таблица Валутна таблица Валутна таблица
Google + Google + Google +
Facebook Facebook Facebook
Linkedin Linkedin Linkedin
Чат - Стая Чат - Стая Чат - Стая
Banknotes.cc - валутен магазин