Kyrgyz Bank
• Банка емитент-
USD, EUR, RUB
• Лесно обменяеми валути:
• Подединици - Tyiyn
• Валутен режим - плаващ
• Валутен знак -
• Цифров код - 936
• Iso code - KGS
• Валута - Сом
500 KGS 2010
200 KGS 2010
Киргизстан
Избери по :
Banknotes.cc - Валутен каталог Banknotes.cc - Валутен каталог Banknotes.cc - Валутен каталог
Начална страница Начална страница Начална страница
Валутна таблица Валутна таблица Валутна таблица
Google + Google + Google +
Facebook Facebook Facebook
Linkedin Linkedin Linkedin
Чат - Стая Чат - Стая Чат - Стая
Banknotes.cc - валутен магазин Banknotes.cc - валутен магазин Banknotes.cc - валутен магазин